Izvor: JUGpress.com, 03.Jun.2021, 22:43

Raspisan konkurs za prodaju 90 socijalnih stanova

 NIŠ

 Gradska stambena agencija u Nišu raspisala je  konkurs za prodaju 90 socijalnih stanova u ulici Majakovskog, po ceni od 830,5 evra po kvadratu sa uračunatim porezom na dodatu vrednost a rok za prijavu na konkurs je 30 dana. U tri lamele na pomenutoj lokaciji prodaje se pet jednosobnih stanova , 50 dvosobnih, 24 dvoiposobna i 11 trosobnih stanova. Stanovi su kvadrature od 40 do 82 kvadrata, a najviše ih je veličine od 52 do 63 kvadrata.

 „Za sve one koji nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rešeno  stambeno pitanje ovaj konkurs će omogućiti da se prijave i ako  imaju sve adekvatne uslove i  komisija bude procenila da zadovoljavaju uslove konkursa moći će da kupe stan ili da ga uzmu u zakup.Ono što je dobro  to je da je Gradska stambena agencija napravila jedno divno naselje od devet lamela sa nešto više od  350 stanova“, istakla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski koja nedavno obišla stanove sa direktorom Gradske stambene agencije Vladanom Stojanovićem.

                            Najveći broj stambenih jedinica je između 52 i 63 kvadrata  žto su u principu i najtraženiji stanovi na tržištu, odnosno među ljudima koji konkurišu kod nas, kazao je tada Vladan Stojanović. On je dodao da će nakon konkursa za kupovinu stanova biti objavljen i konkurs za rentiranje istih.

                           Za kupovinu stana mogu da se prijave gradjani koji duže od jedne godine imaju prebivalište na području grada Niša i nemaju rešeno stambeno pitanje, odnosno nemaju kuću ili stan u svojini.

                           Komisija će bodovati pristigle prijave na osnovu stambenog statusa, odnosno uslova stanovanja, broja članova domaćinstva, zdravstvenog stanja i eventualne invalidnosti podnosioca prijave.

                           Pravo na kupovinu stana imaće gradjani koji ispunjavaju uslove konkursa i imaju najveći broj bodova.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.