Radoš Mićević (67) se zbog satire našao u pritvoru!

Izvor: KMnovine.com, 25.Jan.2020, 05:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoš Mićević (67) se zbog satire našao u pritvoru!

Zbog ove objave je Radoš Mićević (67) u pritvoru u zloglasnom CZ-u. Svako iole pismen vidi da se tu radi o SATIRI, a ne o PRETNjI. Satira u slobodnom, modernom društvu nije krivično delo.




Problem je što su naši tužioci i sudije manje pismeni, a mnogo više poltroni i što Srbija nije ni slobodna, a ni moderna. Srbija je privatna prćija diktatora u pelenama.

Redakcija Tabloida i, posebno, ja lično (jer sam i sam zbog istog nepostojećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << krivičnog dela proveo pola godine u pritvoru i na kraju pravnosnažno oslobođen) preuzeli smo na sebe da na svaki način zaštitimo i pomognemo ovom nevinom čoveku. Krivični predmet je u rukama sudije Marine Anđelković (Viši sud Beograd).

P.S. - Baš me interesuje koliko će ljudi imati hrabrosti da podeli ovu objavu sa sve inkriminisanim postom Radoša.

Izvor FB:
Milan Malenović



PROČITAJTE JOŠ:
Mediji u Srbiji - po meri jednog čoveka (VIDEO) - KM NovineMediji u Srbiji - po meri jednog čoveka (VIDEO) #Mediji #Srbija #Kontrola #Režim #JedanČovek #Okupacija #Kosovo #Metohija #Srbija #Kosovo #Metohija Odavno je već očigledno da vodeći mediji u Srbiji funcionišu ne samo po istom kalupu, nego da su po istim pitanjima potpuno istovetno nastrojeni.



PROČITAJTE JOŠ:
Ljubomir T. Grujić: BOJKOT protivustavnih izbora! - KM NovineLjubomir T. Grujić: BOJKOT protivustavnih izbora! #Bojkot #protiustavni #Izbori #Srbija #Proleće #Vlast #Ostanak #Opstanak #Kosovo #Metohija #Izdaja #Beograd #Srbija #kmnovine Za ovu vlast sledeći izbori su ili potpuno zavladati ili propasti, a za Srbiju su potpuno propasti ili zaustaviti propadanje i otvoriti mogućnosti za oporavak, sledstveno.

PROČITAJTE JOŠ:
Odloženo saslušanje Milovana Brkića, vlast pokušava da uguši ''Magazin Tabloid'' - KM NovineOdloženo saslušanje Milovana Brkića, vlast pokušava da uguši ''Magazin Tabloid'' Milovan Brkić, glavni urednik Magazina Tabloid, javio se po pozivu u Policijsku upravu Beograda, ali nije saslušan iz procesnih razloga. Policija i Više javno tužilaštvo postupili su po prijavi Nikole Petrovića, kuma Aleksandra Vučića, koji tvrdi da mu je Brkić ugrozio bezbednost, ali ne navodi kako i čime.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.