Radnik traži novi trijumf u meču sa Proleterom u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2021, 12:10

Radnik traži novi trijumf u meču sa Proleterom u Novom Sadu

Fudbaleri surduličkog Radnika u 36. kolu Superlige Srbije u subotu, 8. maja, gostuju ekipi Proletera u Novom Sadu. Posle dva vezana trijumfa ekipa iz Surdulice će pokušati da dođe do nove pobede i dodatno se učvrsti na petoj poziciji na tabeli.

Sezona u fudbalskoj Superligi Srbije se polako bliži kraju, a jedan od timova koji nije pod pritiskom, jer ne može ni na međunarodnu scenu, niti je u borbi za opstanak, jeste surdulički Radnik.

Surduličani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igraju svoju igru i bore se kako bi zadržali petu poziciju na tabeli i ostvarili najbolji plasman u istoriji kluba. Takođe, žele da pomognu Milanu Makariću da postane najbolji strelac prvenstva naše zemlje, pošto je već izvesno da će napadač Radnika ove sezone biti najbolji golgeter Srbije. On je sada vodeći na listi sa 25 postignutih golova, a do kraja prvenstva je ostalo tri kola, tako da nema sumnje da će se taj broj povećati.

U predstojećoj rundi Radnik očekuje gostovanje Proleteru u Novom Sadu, koji je u grčevitoj borbi za opstanak. U prošlom kolu, kada je Radnik na svom terenu nadigrao Spartak sa 2:0, Proleter je odigrao nerešeno protiv Javora u Ivanjici i sada je samo bod iznad opasne zone, sa 44 poena. Tako da nema sumnje da duel u Novom Sadu mnogo više znači domaćem timu.

U prvom delu sezone Radnik je u Surdulici slavio sa 2:0 protiv Proletera. Novi okršaj na stadionu „Karađorđe“ zakazan je za subotu 8. maj, a počeće od 16 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnik traži novi trijumf u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2021

Fudbaleri Radnika u okviru 36. kola Superlige Srbije u subotu gostuju ekipi Proletera u Novom Sadu. Posle dva vezana trijumfa ekipa iz Surdulice će pokušati da dođe do nove pobede i dodatno se učvrsti na petoj poziciji na tabeli...Sezona u fudbalskoj Superligi Srbije se polako bliži kraju, a jedan...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.