Radnički bez šanse na stadionu Rajko Mitić, Zvezda slavila sa 3:0

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2020, 21:26

Radnički bez šanse na stadionu "Rajko Mitić", Zvezda slavila sa 3:0

Nije Radnički uspeo da pruži veći otpor Crvenoj zvezdi u 2. kolu Superlige i tako nastavio seriju neuspeha na stadionu "Rajko Mitić". Aktuelni šampion Srbije slavio je sa 3:0.

Kako je početni elan fudbalera u crveno-belim dresovima bledeo, tako je i Radnički delovao komfornije na terenu. Međutim, u samoj završnici poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Crvena zvezda je sa dva brza pogotka povratila samopouzdanje.

Prvo je u 43. minutu mlada nada domaćeg fudbala Veljko Nikolić uputio projektil sa 18 metara, pravo u malu mrežu. U nadoknadi prvog poluvremena smeteni Radnički iskoristio je i Srđan Spiridonović, koji je sa 11 metara šutirao pored Borivoja Ristića i doveo svoj tim do 2:0 pred odlazak na odmor.

Nešto bolje je zaigrao Radnički u drugom delu, a u 58. minutu imao najbolju šansu da zatrese mrežu rivala. Dušan Stojiljković, napadač koji je pre samo šest dana stigao na "Čair", dobio je loptu nakon kornera domaćina i pojurio ka golu rivala. Odlučio je da sam šutira, ali je Milan Borjan odbranio ovaj udarac.

Do ubedljivih i konačnih 3:0 stiglo se u 76. minutu. Nakon duplog pasa Bena i Spiridonovića, novajlija u redovima crveno-belih poslao je loptu Aleksandru Kataiju koji se izvukao na 13 metara od gola i poslao loptu pravo u mrežu.

U 86. minutu gosti su tražili penal, pošto je lopta pogodila u ruku Radovana Pankova, koji je upravo sa "Čaira" stigao u Crvenu zvezdu. Ipak, glavni sudija Lazar Lukić nije smatrao da ima elemenata za najstrožu kaznu.

Tako je sa 3:0 meč i završen.

Nišlije sada imaju skor od po jedne pobede i poraza, a u sledećem kolu, koje je na programu predstojećeg vikenda, ugostiće Novi Pazar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.