„Radan“ savladao „Pustu reku“ na domaćem terenu

Izvor: juGmedia, 20.Okt.2013, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Radan“ savladao „Pustu reku“ na domaćem terenu

LEBANE – U utakmici 10.kola Niške zone, fudbaleri „Radana“ iz Lebana, danas su pred svojim navijačima savladali ekipu „Puste reke“ iz Bojnika rezultatom 2:0 (1:0). 

U prilično nezanimljivoj, na momente dosadnoj fudbalskoj predstavi, domaćin je poveo sredinom prvog poluvremena, posle opravdano dosuđenog jedanaesterca. 

Do kraja poluvremena viđena je izjednačena igra, koja se uglavnom odvijala između dva šesnaesterca. 

U drugom delu utakmice lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << se  je još jedanput našla  u mreži gostiju, koji do kraja utakmice nisu ozbiljnije pripretili Lebančanima.

 Posle ove pobede Radan se nalazi na deobi liderske pozicije na prvenstvenoj tabeli zajedno sa ekipom „Dinama“ iz Vranja, a najozbiljniju proveru da li su spremni za naslov jesenjeg prvaka Lebančani će imati već za sedam dana kada gostuju ekipi „Vlasine“ iz Vlasotinca. 

(Kraj)ana/

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vlasina prejaka za BSK

Izvor: OkRadio.rs, 20.Okt.2013

Fudbaleri BSK iz Bujanovca izgubili su, u 9. kolu Niške fudbalske zone, u Vlasotincu od ekipe Vlasine, ubedljivim rezultatom 4:0 i opet došli u poziciju da se bore za opstanak. Vlasotinački fudbaleri su dominirali tokom prvog poluvremena koje su rešili rezultatom 3:0. U drugom poluvremnu, igra...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.