Prvi migranti stigli u „Divljanu“

Izvor: juGmedia, 13.Jan.2017, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi migranti stigli u „Divljanu“

Dečje odmaralište „Divljana“ primilo je prve migrante i to njih 110, potvrdila je  gradska većnica Tijana Djordjević Ilić.

Prema njenim rečima u „Divljanu“ su prebačeni migranti koji nisu imali smeštaj u Beogradu.

Migranti imaju u odmaralištu sve neophodne uslove za život. Obezbedjena im je hrana i grejanje“, kazala je Djordjević Ilić.

Ona je podsetila da je Dečje odmaralište „Divljana“ postalo centar za privremeni smeštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << migranata ugovorom koji je grad prošle jeseni zaključio sa Komesarijatom za izbeglice.

Za sada sve funkcioniše u skladu sa tim ugovorom. Komesarijat u „Divljani“ ima svoje upravnike, a tamo rade i zaposleni iz Dečjeg odmarališta„, kazala je Djordjević Ilić.

Prvi migranti, dodala je ona, stigli su u „Divljanu“ 31. decembra.

Biljana Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Stigli prvi migranti u dečje odmaralište Divljana

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Jan.2017, 15:07

Prva grupa migranata, njih oko 100, stigla je 31. decembra prošle godine u dečje odmaralište Divljana kraj Bele Palanke, izjavila je za portal Jugmedija, niška gradska većnica Tijana Đorđević Ilić..."Pristigli migranti imaju u odmaralištu sve neophodne uslove za život. Obezbeđena im je hrana...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.