Prve svadbe i proslave se mogu očekivati od jula

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Maj.2021, 13:26

Prve svadbe i proslave se mogu očekivati od jula

Epidemiolog Branislav Tiodorović navodi da je teško reći da li bi od juna mogle da budu organizovane proslave i da se mora sačekati 7-10 dana, koliko iznosi eventualni period inkubacije od praznika.

Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović kaže da je teško reći da li bi od juna mogle da budu organizovane proslave i da se mora sačekati 7-10 dana, koliko iznosi eventualni period inkubacije od praznika.

Tiodorović je za TV Prva rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << da takva odluka ne može biti doneta pre kraja maja ili početka juna i da bi, ako se do tada dobar trend održi i ako broj novozaraženih bude manji od hiljadu, mogli da živimo normalnije.

Tiodorović je ukazao da bi idealno bilo da broj novozaraženih na dnevnom nivou padne ispod 100.

Kada je reč o vakcinaciji, on je ukazao da je potrebno da na celoj teritoriji Srbije bude vakcinisano više od 50 odsto građana i da lokalne samouprave snose odgovornost za to da građani budu informisani o procesu vakcinacije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.