Pronađena deca koja su se sinoć izgubila kod Dimitrovgrada

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jun.2017, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena deca koja su se sinoć izgubila kod Dimitrovgrada

Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske i Policije, angažovani na obezbeđenju dela državne granice prema Bugarskoj, pronašli su dvoje dece starosti 16 i devet godina, iz sela Dragovita kod Poganova - u opštini Dimitrovgrad, koja su se sinoć izgubila čuvajući stoku.

Nestanak dece prijavio je otac na jednom od punktova Zajedničkih snaga. Hitrom reakcijom komande i pripadnika Zajedničkih snaga, veoma brzo otpočela je potraga za decom, koja su nakon celonoćne potrage, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << jutros oko 10 sati pronađena na putu za selo Petačince.

Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske i Policije, odveli su decu do Zdravstvenog centra u Dimitrovgradu, gde će im biti utvrđeno zdravstveno stanje, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

"Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske i Policije izvršavaju svoje zadatke obezbeđenja državne granice, sprečavanja ilegalnih prelazaka granice i pokušaja krijumčarenja ljudi. Ovaj put, kao i mnogo puta ranije izašli smo u susret zahtevima lokalnih meštana i uspeli da pronađemo decu koja su se izgubila. Briga o stanovništvu će i ubuduće biti jedan od najvažnijih zadataka za sve vojnike i policajce angažovane na ovom zadatku", rekao je komandant Zajedničkih snaga pukovnik Vladeta Baltić.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.