Izvor: JUGpress.com, 21.Okt.2020, 21:56

Promovisan roman Saše Ilića „Pas i kontrabas“

LESKOVAC

U velikom holu Leskovačkog kulturnog centra održana je promocija romana Saše Ilića„Pas i kontrabas“, dobitnika NIN-ove nagrade za najbolji roman u 2019. godini. O romanu su govorili sam autor i Marjan Čakarević, član NIN-ovog žirija koji je rekao da je bilo još nekoliko sjajnih romana u konkurenciji.

U muzičkom delu programa učestvovali su Vladan Karadžov (kontrabas) i Ivan Vasić (klavir).

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Pas i kontrabas , knjiga koja je dobila Ninovu nagradu

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Okt.2020, 13:50

Niški kulturni centar organizuje predstavljanje knjige Saše Ilića „Pas i kontrabas“, koja je dobila Ninovu nagradu za najbolji roman 2019. godine...Ova nagrada dodeljuje se 66. put, a knjigu će u petak, 23. oktobra 2020. godine, u Maloj sali Niškog kulturnog centra od 19 sati, predstaviti autor...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.