Izvor: JUGpress.com, 30.Apr.2021, 20:44

Prolećno čišćenje ulica i zelenila u Vlasotincu

VLASOTINCE

Vlasotinačka Javno komunalna preduzeća „Komunalac“ i „Vodovod“ nastavila su akciju prolećnog čišćenja uređenjem zelenih, parkovskih površina, dečjih igrališta, čišćenjem i pranjem ulica. Prolećna akcija čišćenja započeta je proteklog vikenda kada je na nekoliko lokacija u Vlasotincu, a u organizaciji udruženja i pojedinaca, u akciji „Zavrnimo rukave“, započeto skupljanje smeća.

Za sada smo završili oko 90% radova, pa sada, eto, pozivam >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << građane da prošetaju i uživaju u lepotama našeg mesta. Maksimalno smo se trudili da završimo ono što je do nas. Prilika je da pohvalim i akciju udruženja iz oblasti ekologije koja su dala izuzetan doprinos u prolećnom čišćenju. Za ovu predprazničku akciju imali smo pomoć od leskovačkog „Komunalca“ odakle su korišćene njihove radne mašine, čistilica i cisterna. U narednom periodu jedan od zadataka biće nam stavljanje u funkciju čistilice koju ima naš vlasotinački „Komunalac“ tako da obećavljam na će naš grad u narednom periodu izgledati kao umiven, upravo onako kao sada pred Uskršnje praznike. Da bi sve tako bilo, potrebna nam je pomoć naših građana, koje molim da ne bacaju plastične flaše i drugi otpad van mesta gde smo postavili kante i kontejnere. Naši radnici i sami građani treba zajednički da čuvamo lepotu našeg Vlasotinca, a uskoro ćemo postaviti nove posude za tako nešto – poručuje vd JKP ,,Komunalac”, Božidar Kocić, koji je stalno na terenu prateći rad svojih službi na licu mesta.I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.