Projekat o saradnji građana i javne administracije

Izvor: juGmedia, 30.Dec.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekat o saradnji građana i javne administracije

NIŠ – U Nišavskom upravnom okrugu potpisan je Memorandum o saradnji pet okruga- Nišavskog, Pirotskog, Pčinjskog, Jablaničkog i Topličkog upravnog okruga i dve nevladine organizacije „Media centar“ i „Plant“.

Ovim Memorandumom potvrđuje se spremnost potpisnika da učestvuju u zajedničkoj realizaciji projekta ‘’Saradnja građana i javne administracije za bolji kvalitet života’’ čija se realizacija planira tokom 2015. i 2016. godine.

Radnom sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << prisustvovao je i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Ivan Bošnjak koji je podržao apliciranje ka UNDEF-u, kao i daljusaradnju svog Ministarstva sa organizacijama civilnog društva.

Prisutni su prepoznali potrebu za međusektorskom saradnjom svih uključenih zainteresovanih strana,a u susret primeni Strategije uprave koja će biti usvojena 2015. godine.

Na ovaj način će Nišavski upravni okrug na čelu sa Aleksandrom Cvetkovićem započeti pilot projekat koji će uz podršku Ministarstva moći da se proširi i implementira u svih 29 Okruga u zemlji.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Memorandum o saradnji okruga na jugu Srbije

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2014, 14:26

 VRANJE/LESKOVAC/PIROT/PROKUPLJE/NIŠ -Na radnom sastanku koji je održan u Nišavskom upravnom okrugu,  povodom prezentacije Projektne ideje ,,Saradnje građana i javne administracije  za bolјi kvalit života“, potpisan je memorandum o saradnji, predstavnika pet okruga sa juga Srbije.Memorandumom...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.