Izvor: JUGpress.com, 15.Dec.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripreme za Festival “Zlatna pčelica” privode se kraju

NIŠ

 U Domu Vojske se, 20.decembra, sa početkom u 19 sati održava se  Festival “Zlatna pčelica” u organizacji PU “Pčelica”. Na festivalu će nastupiti 28 solista iz svih 26 vrtića, koji će izvesti 14 kompozicija. Mališani će nastupati kao solisti, duet ii tria. Pratiće ih hor PU “Pčelica”, a njima će se pridružiti i Hor OŠ “Sveti Sava”.

                        Prema rečima direktorke PU “Pčelica” Svetlane Mitić, pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za Festival se privode kraju.

                         “ Primpreme su bile vrlo ozbiljne i ono što je najvažnije mali izvođači su krajnje odgovorno pristupili pripremama koje su trajale oko dva meseca”, kaže Svetlana Mitić.

                       Ona za ovogodišnji Festival je pripremljena i jedna ritmička igra.

                         “ Ritkmička tačka je neka vrsta iznenađenja za publiku, a u svakom slučaju  pripremamo pravi spektakl na sceni”, kaže Svetlana Mitić.

                          Umetnički direktor Festivala “Zlatna pčelica” je Dubravka Stošić, profesor muzike, a svi učesnici Festivala  dobiće igračke, a za pobednike su obezbeđene posebne nagrade.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.