Izvor: JUGpress.com, 09.Okt.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem kod gradonačelnika povodom Dečje nedelje

LESKOVAC

U sali Skupštine Grada Leskovca priređen je prijem za decu predškolskog uzrasta i učenike osnovnih škola. Povod za to je Dečija nedelja, a gradonačelnik Goran Cvetanović je da je ovim povodom u čitavom gradu priređeno mnogo raznih dešavanja.

„Ove nedelje se u čitavom svetu slave deca i dečija prava pod sloganom „Da pravo svako dete uživa lako“. Poštovanje dečijih prava svih 365 dana u godini je od presudne važnosti za stvaranje zdrave i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << razvijene lokalne zajednice. U svetu nema lepšeg prizora od srećnog i nasmejanog deteta i zato Grad Leskovac stalno renovira škole, igrališta, terene i nude se razni sadržaji i organizuju druženja, kako bi naša deca odrasla u adekvatnim uslovima. Deca zato imaju samo jedan zadatak, da marljivo uče i budu dobri drugovi, braća i sestre, kako bi svoju porodicu i svoj grad učili ponosnim na njih.“

Najmlađi su imali prilike da vide kabinet gde gradonačelnik radi sa svojim saradnicima, kao i salu za sastanke.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Prijem kod gradonačelnika za predstavnike đačkih parlamenata osnovnih škola iz Zrenjanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2019, 11:23

Zrenjanina i njegov zamenik organizovali su prijem za predstavnike đačkih parlamenata osnovnih škola iz Zrenjanina. Đaci su imali prilike da se upoznaju sa radom i zadacima lokalne samouprave, ali i da postave pitanja nadležnima...U okviru aktivnosti lokalne samouprave u Zrenjaninu povodom dečije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.