Pretukao učenika jer mu zadirkivao devojku

Izvor: juGmedia, 23.Sep.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukao učenika jer mu zadirkivao devojku

PROKUPLJE – Policija u Prokuplju je privela D. M. (19) iz Doljevca i odredila mu meru zadržavanja zbog sumnje da je u sredjoj školi u Žitorađi napao učenika i naneo mu lake telesne povrede.

Saopšteno je u polciji da je mladić upao na čas i prišao učeniku koji je sedeo u klupi.

Zatim je počeo da ga gura iz klupe na očigled ostalih učenika, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << udarao ga i naneo mu lake telesne povrede.

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o momku devojčice koja ide u isti razred s pretučenim tinejdžerom, a koju su, navodno, zadirkivali drugovi iz odeljenja.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Pretukao učenika na času jer mu zadirkivao devojku

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Sep.2015

Policija iz Žitorađe je privela D. M. (19) iz Doljevca i odredila mu meru zadržavanja zbog sumnje da je u srednjoj školi u Žitorađi napao učenika i naneo mu lake telesne povrede...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Žitorađi odredili su meru zadržavanja  do 48 sati D.M. (1996) iz...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.