Izvor: JUGpress.com, 06.Maj.2021, 10:52

Pretučen Srbin u Velikoh Hoči, napadač priveden

VELIKA HOČA

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je da su trojica Albanaca sinoć teško pretukla Miroslava Lukića u Velikoj Hoči.

Kancelarija je navela i da je on više puta skretao pažnju policiji da su Srbi iz Velike Hoče, čiji je meštanin, kao i Srbi iz Orahovice, meta lokalnih Albanaca.

U saopštenju se navodi da je Lukič prvo vređan a zatim fizički napadnut , slomljen mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nos i nalazi se na bolničkoj opservaciji.

„Žitelji Velike Hoče i Orahovca mesecima su na meti lokalnih Albanaca koji na njihova imanja puštaju stoku i tako im uništavaju poljoprivredne zasade koji su im jedini izvor prihoda“, navela je Kancelarija.

Iz Kancelarije je upozoreno da se na ovakav način Srbima šalje poruka da na svojim ognjištima nisu dobrodošli.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju je navela da je policija obaveštena, napadač priveden, kao i da očekuje adekvatnu kaznu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

SRBI U STRAHU OD NASILJA NA KOSOVU: Albanci koriste novi način zastrašivanja, poziv policiji uzaludan

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021

Mesecima su na meti lokalnih Albanaca...- Plašim se da se vratim kući, pretili su mi, govorili da im policija ne može ništa. Ti čobani su naoružani, oni su svi naoružani, ko ih se ne bi plašio - kaže Miroslav Lukić koga je pretukao jedan Albanac, jer je više puta prijavio da njegova stoka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.