Izvor: JUGpress.com, 08.Maj.2021, 10:44

Preminula profesorka engleskog jezika Vesna Simonović (1961 – 2021)

LESKOVAC

IN MEMORIAM

Vesna Simonović (1961 – 2021)

Naša draga i uvažena koleginica Vesna Simonović, profesor engleskog jezika, posle duge i teške bolesti zauvek nas je napustila. Još jedan veliki udarac i nenadoknadiv gubitak za naš kolektiv. Bila je izuzetna osoba koja je u naš kolektiv unosila vedrinu. Širila je oko sebe pozitivnu energiju i dobro raspoloženje čak i kada joj je bilo teško. Svoj osmeh, po kome je bila posebna nesebično je delila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << svima i svakome pružala nadu i utehu kada mu je bila potrebna. Bila je dobar prijatelj i drug, spremna da u svakom trenutku pomogne. Uvek je hrabro iznosila svoje mišljenje i stavove. Bila je veliki borac u svim segmentima života. Takva je bila i u svojoj bolesti do samog kraja. Za 35 godina rada u našoj školi ostavila je neizbrisiv trag. Veliki stručnjak, pravi profesionalac odličan nastavnik… Ostaće upamćena kao jedan od najboljih odeljenjskih starešina, jer se uvek borila za svoje đake i u svakom trenutku je bila tu da da dobar savet i da pomogne. Mnogo generacija je izvela na pravi put čemu svedoči i to da je mnogima od nas koji sada radimo u školi bila nastavnik. Svima nama koji smo imali čast i privilegiju da sa njom podelimo deo života ostaće zauvek u srcu.

Kolektiv Osnovne škole „Josif Kostić“ izražava veliko žaljenje zbog gubitka i velike praznine koju je iza sebe ostavila naša draga Vesna, a članovima njene porodice i prijateljima izjavljujemo duboko saučešće.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.