Premijera komada „Pola-pola”’ u pirotskom pozorištu

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera komada „Pola-pola”’ u pirotskom pozorištu

PIROT – Komad “Pola-pola” Milene Bogavac, u režiji Jelene Bogavac, premijerno je izveden sinoć u Narodnom pozorištu u Pirotu i izazvao

veliko interesovanje pozorišne publike.

Rediteljka Bogavac, koja je radila i scenografiju i kostime, ocenila je da su glumci pirotskog pozorišta bili na visini glumačkog zadatka.

”Veoma brzo i veoma dobro smo se razumeli sa ansamblom. Ovo je za mene jedno prekrasno i neobično iskustvo u Pirotu”, kazala je rediteljka, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dodavši da je poruka predstave – život je jedan i treba ga živeti.

U komadu igraju Tijana Petrović, Aleksandar Radulović, Danijela Ivanović, Milan Nakov, Marta Keler, Slobodan Aleksić, Natalija Geleban, Aleksandra Stojanović i Zoran Živković.

U ovom pozorištu je pre nekoliko godina igran komad “Dragi tata’” Milene Bogavac, pa je “Pola-pola”, praktično, nastavak sradnje.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.