Izvor: JUGpress.com, 01.Avg.2022, 15:14

Poziv za volontere na Niš business run

NIŠ

Najveći tim bilding događaj u Nišu i ove godine okupiće zaposlene iz niških kompanija, na velikoj Niš business run manifestaciji u Niškoj Banji 8. septembra.

Deli prostor poziva zainteresovane volontere da nam se pridruže u organizacionom delu trke u Nišu, da svi zajedno radimo na pripremi spektakla koji nas sasvim sigurno očekuje!

Izabrani volonteri imaće priliku da, pored učešća u pripremi trke, na sam dan održavanja ovog najvećeg sportsko-poslovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << događaja u Nišu budu deo priče, prošire svoje kontakte, unaprede komunikacione, organizacione veštine i da se zabave uz sjajnu žurku nakon trke.

                                   Rok za prijavljivanje volontera je 5. avgust.

                                  Formular za prijavu i detaljnije informacije o trci nalaze se na sajtu: https://serbiabusinessrun.com/postani-volonter-na-najdorzivijem-dogadaju-u-srbiji-serbian-business-run-je-tim-building-za-sve-kompanije-u-regionu/                                  Serbia Business Run je serija od četiri poslovne trke (Subotica, Novi Sad, Beograd, Niš) koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje. Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.