Izvor: JUGpress.com, 14.Feb.2024, 09:37

Povređeni pešak preminuo

NIŠ

Pešak koji je juče popodne teško povređen kada ga je udario BMV, preminuo je noćas, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Niš.

“Uprkos svim naporima lekara UKC Niš i pokušajima reanimacije, pacijent S.N. (60) je kasno sinoć, nažalost, podlegao povredama”, saopštneo je iz ove ustanove.

Prema navodima očevidaca, čovek je teško povređen kada je na njega naleteo BMV u kružnom toku dok je prelazi ulicu na pešačkom prelazu.(kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Preminuo pešak kog je udario automobil u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2024

Uprkos svim naporima lekara Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu, kako kažu u ovoj ustanovi, preminuo je 60-godišnji S. N. koji je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se desila u utorak popodne...Nezgoda se dogodila u utorak u 18:15 kada je kod Jagodin male muškarca...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.