Potera za muškarcem koji je ubio ženu

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Dec.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potera za muškarcem koji je ubio ženu

Pronađeno telo ubijene Gordane J. na ulazu u selo Bradarac. Policija i žandarmerija u poteri tragaju za osumnjičenim.

Novica Petrović je telo četrdesetčetvorogodišnje Gordane J. iz Kruševca zatekao u brazdi komšijine njive, nedaleko od puta Bradarac-Mozgovo, kod skretanja za četvrto okno nekadašnjeg aleksinačkog rudnika.

Žitelj sela Mozgovo u opštini Aleksinac, nije znao šta ga je snašlo, kada je pored puta ka svojoj njivi, zatekao ženski leš. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Gordanina glava je bila prema zemlji, samo se videla smeđa kosa. Po svedočenju čoveka koji je našao Gordanino telo, nesrećna žena je bila u crnim farmericama, cipelama sa visokim štiklama, braon jakni i sa krvavim rukama, na kojima su bila četiri prstena.

"Pošao sam da orem svoju njivu. Uplašio sam se kada sam video telo, ništa nisam dirao i pošto nisam imao mobilni telefon kod sebe, otišao sam do prodavnice u Bradarcu, kako bi alarmirao policiju. I dalje ne mogu da se smirim zbog onoga što sam video juče oko podneva", kaže Novica Petrović za Novosti.

Policija, žandarmerija i forenzičari su veoma brzo došli na mesto gde je pronađelo telo Gordane i usledio je višečasovni uviđaj. I sami smo na putu od Rutevca prema Bradarcu i Mozgovu zatekli brojne pripadnike žandarmerije i policije. Oni pažljivo češljaju svaki metar ovog prostora, kako bi došli do osumnjičenog ili tragova zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, postoje indicije da se radi o zločinu učinjenom zbog ljubomore. Policija traga za osumnjičenim 51-godišnjim Miodragom K, koji je ranije bio u emotivnoj vezi sa ubijenom ženom.

Strahuje se, da je osumnjičeni kidnapovao još jedno lice, za kojim se takođe traga.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević potvrdio je za Novosti da je smrt nesrećne žene nastupila nasilno. Tužilaštvo je zatražilo obdukciju tela Gordane Josifović i obdukcija se radi u Institutu za sudsku medicinu u Nišu. Zbog interesa istrage, nadležni ne žele da otkrivaju detalje ove tragedije.

Aleksinačke vesti, Novosti, RTS

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.