Izvor: JUGpress.com, 29.Avg.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Železničara u prvoj utakmici SEHA lige

NIŠ

Na samom startu prve sezona SEHA lige  rukometaši Železničara poraženi od Vojvodine.

Pred oko 1000 ljubitelja rukometa Novosađani su savladali Nišlije rezultatom  27:20.

Gosti su konstantno imali prednost . Nakon prvog dela utakmice rezultat je bio 10:13 što je davalo nadu za preokret. Međutim, ta razlika se tokom drugog dela povećavala, u 54. Minutu iznosila  10 gola razlike

Domaći rukometaši kraj su dočekali sa  7 koša razlike.  Najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << golova među Nišlijama dali su Sretenović i Spasić (po 5) a među Novosađanima  Nikolić, Grozdanić i Čelica.

Rukometaše Železničara u subotu očekuje okršaj u EHF kupu

Atrateg niške ekipe Veselin Vujović je čestitao Vojvodini na o zasluženoj pobedi rekavši da “ Ono što smo mi večeras prikazali je naše najgore izdanje. Oni su bili znatno bolji”. Posebno je izdvojip golmana Vojvodine Verkićai poželeo i jednima i drugima da “ se ne radujemo mnogo međusobnim pobedama dok ostatak lige nas pobeđuje, već da srpski klubovi što bolje prođu u ovom takmičenju.

U subotu, 1. septembra od 18:30 u hali “Čair” Železničar igra protiv Kaerjeng iz Luksemburga u prvom kolu kvalifikacije za EHF kup.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.