Izvor: JUGpress.com, 05.Apr.2024, 10:16

Pomozimo Miodragu slanjem 193 na 2407

NIŠ
Miodrag Aritonović (2017.) iz Niša je prvorođeno dete iz blizanačke trudnoće. Nakon rođenja imao je nekoliko napada konvulzija, u narodu poznate kao fras, koje su mu oštetile levu stranu mozga. Miodrag ima teži oblik autizma. Dete je sa višestrukim smetnjama u razvoju. Ne hoda, ne priča i ne jede samostalno. Miodrag je dobar dečak, ljubav iskazuje zagrljajem i poljubcima. Miodraga odgaja samohrana majka koja se od prvog dana bori sama, ali više ne može.
Miodragu su potrebna sredstva za kupovinu lekova, vitamina, suplemenata, fizikalne terapije, laboratorijske analize, izradu genetike, logopedsko defektološke tretmane, neurološka pomagala i aparata, kao i za troškove puta i smeštaja.
Ovim...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.