Policija treznila 15 vozača

Izvor: juGmedia, 11.Dec.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija treznila 15 vozača

Niš- Sprovodeći akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, niška saobraćajna policija je u toku proteklih sedam dana, zbog prekršaja iz oblasti Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima sankcionisala 572 prekršaja i iz saobraćaja isključila 63 vozača.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola ukupno je isključeno 52 vozača, a 15 vozača je zadržano na trežnjenju, od čega je dva vozača imalo 5,5 promila alkohola u krvi.

Zbog tehničke neispravnosti vozila ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je isključeno iz saobraćaja 19 vozila, dok je bez vozačke dozvole upravljalo je 9 vozača.

Policijska uprava u Nišu apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih propisa i obaveštava da će u narednom periodu biti vršene pojačane kontrole alkoholisanosti vozača, brzina kretanja i tehničke ispravnosti vozila.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vozili sa 5,5 promila alkohola u krvi

Izvor: RadioCity.rs, 11.Dec.2014

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola isključena su 52 vozača, a 15 vozača je zadržano na trežnjenju, od čega su dva vozača imala 5,5 promila alkohola u krvi. ..Zbog tehničke neispravnosti vozila iz saobraćaja je isključeno 19 vozila, dok je bez vozačke dozvole upravljalo 9 vozača. ..Sprovodeći...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.