Policija oduzela aparate za klađenje

Izvor: juGmedia, 17.Jan.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija oduzela aparate za klađenje

NIŠ – U nastavku akcije policije i tužilaštva u cilju otkrivanja i suzbijanja nelegalnog organizovanja igara na sreću izvršena je kontrola u 5 objekata u niškim prigradskim naseljima Medoševcu, Prvoj kutini i naselju Nikola Tesla i 16 objekata na području Aleksinca.

Policija je tom prilikom oduzela ukupno 53 aparata za klađenje, 12 računara i veću sumu domaćeg novca.

Policija je prilikom kontrole sportskih kladionica u okolini Niša utvrdila da 5 kladionica radi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bez dozvole za poslovanje, a u Aleksincu je utvrđeno da takođe 5 kladionica radi bez dozvole za poslovanje, dok se u dva objekta nastavlja kontrola.

 

Nastaviće se dalji rad na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za poslovanje objekata za organizovanje igara na sreću i preduzimanju odgovarajućih zakonskih mera.

Niška policija će i u narednom periodu intenzivno kontrolisati sve objekte za organizovanje igara na sreću i u svim situacijama kada se utvrde nepravilnosti preduzimati odgovarajuće zakonske mere.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.