Policija još traga za nestalim Nišlijom

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija još traga za nestalim Nišlijom

Već 4 dana policija traga za Srđanom Dunjićem, koji je nestao u četvrtak 11. maja prepodne, kada se sa gradilišta vraćao u Niš. U policiji nisu precizirali ima li pomaka u istrazi, već su samo naveli da je "intenzivan rad u toku".

Njegov nestanak prijavljen je u četvrtak i od tada porodica, prijatelji i policija tragaju za njim. Još nije poznato dokle je policija stigla u potrazi za njim, jer su samo kratko naveli da rade "po prijavi nestanka".

Srđanova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << supruga Radmila je nedavno rekla da je on toga dana bio na poslu, a nestao je kada se sa jednog gradilišta vraćao ka Nišu.

Na delu puta kod Trupala pronađen je njegov auto sa koga je otpao točak i na autu je bila ogrebotina, ali nikakvh drugih tragova, niti informacija, zasad nema - kazala je njegova supruga Radmila.

Podsetimo, Srđan Dunjić je nestao pre 4 dana, a oni koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu ili njegovom kretanju treba da se jave najbližoj stanici policije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.