Pogrom uz pripremu i podršku Zapada

Izvor: KMnovine.com, 16.Mar.2019, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogrom uz pripremu i podršku Zapada

Zločin nad našim narodom na KiM dogodio se 17.03.2004. godine, a isplaniran je u Zapadnim obaveštajnim službama, neposredno organizovan od strane šiptarskih separatističko-terorističkih vođa, a izvršilo ga je preko 50.000 Šiptara.







Tada su ubili 28 Srba, povredili oko 800, proterali 4000 iz svojih domova, etnički očistili 6 gradova i 9 sela, srušili ili uništili 35 srbskih svetinja, oko 1000 srbskih kuća, 10 srbskih škola, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << domova zdravlja, pošta i drugih zdanja u vlasništvu države Srbije. Sve je izvršeno uz pasivno posmatranje 20.000 pripadnika KFOR-a, 3.000 pripadnika UMNIK-a i za to niko nije odgovarao.

Posle 15 godina od zločina, Srbski narod živi u velikoj zabludi, očekujući pravdu od onih koji i dalje zločin čine. Od 1999. godine, kada je KiM palo pod okupaciju Zapada, preko šiptarskih terorista vrši se genocid na Srbima, a Martovski pogrom je bio samo jedna epizoda. Srbe 20. godina ubijaju, muče, zlostavljaju, otimaju im imovinu i proteruju ih sa vekovnih ognjišta, a srpska groblja se nesmetano zatiru, uništavaju, preoravaju  i  pretvaraju u deponije, a naše istorijsko nasleđe igrom reči pretvara u šiptarsko. Smišljeno se briše svaki trag postojanja Srba. Vreme je da se jasno navede, da plansko i konstantno divljaštvo, surovost i vandalizam šiptara prema živim i mrtvim Srbima, ima punu podršku Zapada. Da se tim genocidom upravalja iz Zapadnih centara, pre svega Vašingtona i Brisela, surovo potvrđuje činjenica da najveći šiptarski zlikovci (Tači, Haridinaj, Veselji…), ne da nisu odgovarali za počinjene zločine, nego su nagrađeni najvišim pozicijama u vlasti u Zapadnoj terorističkoj tvorevini ”Kosovo”!



Glavni razlog za ovako težak položaj Srba na KiM, za genocid koji se i dalje nad njima sprovodi, jeste neviđena izdaja kolonijalne uprave u Beogradu, jer bez njenog sramotnog udela neprekinutost genocidnog projekta ne bi bila ostvarena.  Najboljnije i najtužnije je što oni to što čine, čine otvoreno. Bez imalo stida rukuju se, ”pregovaraju” sa šiptarskim teroristima, odnosno deo po deo naše teritorije prepuštaju njima. Grle se i ljube sa njima bez stida i srama,  dočekuju sa najvećim počastima one koji još nisu sprali srbsku krv sa svojih zlikovačkih ruku, čak neke od njih uzimaju za svoje savetnike, kao što je slučaj sa velikim srbomrzcem Tonijem Blerom.













Genocid i izdaja KiM neprekidno traju i trajaće dok nas potpuno ne unište ili dok se narod srbski ne probudi. Srbi, shvatite da nismo slobodni, da nemamo nikakva zagarantovana prava, da živimo u koloniji, da su na vlasti oni koji otvoreno rade protiv naroda i zemlje, a u interesu gospodara Novog svetskog poredka. Potrebno je da se uspravimo, da od robova postanemo ljudi koji će se suprostaviti zlu koje hoće da nas uništi i shvatimo da sloboda traži borbu i žrtvu svih nas. Napravite prvi korak i dođite na protest 24. marta ispred generalštaba, da pokažemo da nismo zločin zaboravili, da nismo zločincima oprostili i da znamo ko nam je neprijatelj! 
Učinimo što stoji do nas, ostalo će dati Gospod!
Dana 16.3.2019. godine.
Pokret – Živim za Srbiju


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
 Izvor: KM novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.