Počela rekonstrukcija Trga slobode, Nivea donira mobilijar

Izvor: juGmedia, 11.Nov.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela rekonstrukcija Trga slobode, Nivea donira mobilijar

PIROT – Direkcija za izgradnju grada počela jE rekonstrukciju Trga slobode a radovi će se obavljati u tri faze.

U prvoj fazi biće urađena saobraćajnica koja će povezivati ulice Save Kovačevića i Dositeja Obradovića i koja će funkcionisati kao kružni tok.

Slobodan Rančić iz Direkcije za izgradnju grada naveo je da će u drugoj fazi biti postavljene luksuzne igračke, donacija kompanije ‘’Nivea’’, čime će se dodatno oplemeniti prostor na Trgu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
U poslednjoj fazi koja će biti sprovedena u proleće naredne godine, biće uradjene i behaton staze od Solitera do lokala male privrede iza ove saobraćajnice.

Izgradnja saobraćajnice košta milion i po dinara dok je za uređenje igralista, bez donacije ‘’Nivee’’, izdvojeno 200 hiljada dinara.

(KRAJ)paz

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.