Počela distribucija zaštitinih maski i kvasca

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Mar.2020, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela distribucija zaštitinih maski i kvasca

Počela je isporuka kvasca proizvedenog u Srbiji trgovinama i pekarama. Kvasac će moći da se kupi u sledećim prodajnim lancima i marketima: "Deleze", "Gomeks", "PerSu", "Aroma marketi", DIS, "Dima Velika Plana", "Podunavlje Bačka Palanka", "Europrom Valjevo", "Mikromarket", kao i u "Lidlu".

Distribucija zaštitnih maski po apotekama širom Srbije počela je jutros, a u prvoj turi dostavljeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << 2,5 miliona maski koje su nabavljene iz Kine. "To znači da će od danas, a najkasnije od sutra ujutru, svaka apoteka u našoj zemlji, čak i one u najudaljenijim mestima biti snabdevene maskama", piše u informaciji Ministarstva finansija.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.