Pirot lider na gastronomskim manifestacijama

Izvor: juGmedia, 01.Jun.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirot lider na gastronomskim manifestacijama

Svečani prijem za proizvođače iz Pirota, nagrađene na različitim manifestacijama održan je danas u  prostorijama Ugovorne okružne Privredne komore Pirot, u organizaciji Komore i  Opšteg udruženja preduzetnika Pirot, saopšteno je iz Komore.

Predsednik Komore Dragan Kostić primio je nagrađene na nedavnom 85. Novosadskom poljoprivrednom sajmu u kategoriji proizvoda od mesa Dalibora Tošića, Dragišu Jovanovića i Tonija Krstića, predstavnike Mlekarske škole Pirot, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su nagrađeni za kvalitet kačkavalja i Predraga Stankovića, dobitnika zlatnog pehara na takmičenju kulinara u Budvi.

Nagrađeni su tom prilikom istakli da je Pirot već godinama među liderima na gastronomskim manifestacijama, čemu u prilog govore mnogobrojne nagrade, i pozdravili osnivanje Udruženja za ugostiteljstvo i turizam u okviru Komore koje će, kako su naglasili, dodatno unaprediti ugostiteljsku i turističku ponudu u Okrugu.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Piroćanci nagradjeni na Novosadskom poljoprivrednom sajmu

Izvor: JUGpress.com, 02.Jun.2018, 10:55

PIROT..Na 85. Novosadskom poljoprivrednom sajmu,u kategoriji proizvoda od mesa, nagrade su osvojili  Dalibor Tošić, Dragiša Jovanović i Tonij Krstić, Mlekarska škola Pirot je nagradjena za kvalitet kačkavalja a Predrag Stanković je dobio zlatni pehar na Takmičenju kulinara u Budvi...Za sve...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.