TRI SELA NA STAROJ PLANINI BEZ STRUJE

Izvor: Kurir, 08.Jan.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI SELA NA STAROJ PLANINI BEZ STRUJE

Meštani sela Pakleštica, Bela i Gostuša u trebalo bi da dobiju struju u toku dana

PIROT - Meštani tri sela na Staroj planini kod Zavojskog jezera u opštini Pirot zbog nevremena i visokih snežnih nanosa koji su pokidali mrežu i dalje su bez struje, rečeno je jutros u dežurnoj službi pirotske Elektrodistribucije.

Žitelji sela u gornjem Visoku na Staroj planini juče kasno po podne dobili su struju, čije je snabdevanje bilo u prekidu od preksinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog kvarova koje su izazvali sneg i nevreme. Dežurni u Elektrodistribuciji u Pirotu Mile Andonović rekao je da su otklonjeni kvarovi na dalekovodu u gornjem Visoku i da su struju dobila sela Koprivštica i Pokrovenik u srednjem Visoku.

"U delu opštine zvanom srednji Visok snežni nanosi pokidali su dalekovode i naše ekipe su od ranih jutarnjih sati na terenu. Očekujemo da i meštani staroplaninskih sela Pakleštica, Bela i Gostuša u toku dana dobiju struju", rekao je Andonović.

Tehnički direktor Fonda za građevinsko zemljište i puteve u Pirotu Slobodan Rančić rekao je da su putevi do sela u gornjem Visoku prohodni.

"Juče je očišćen sneg na putu do Hidroelektrane "Pirot", a ekipe danas čiste sneg na putevima do staroplaniskih sela Pakleštica i Bela gde je sneg viši od 40 centimetara. Snežni nanosi na pojedinim prevojima i na putu oko Zavojskog jezera viši su od metra", rekao je Rančić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojne mašine čiste sneg u Sjenici

Izvor: B92, 08.Jan.2012

Sjenica, Pirot, Kopaonik -- Vojska Srbije uputila je iz kraljevačkog garnizona dve mašine za čišćenje snega tako da će većina puteva u opštini Sjenica od sutra biti prohodna...Pored prilaza Sjenici, otežano je kretanje vozila u višim predelima područja oko Kopaonika, Novog Pazara, Tutina,...

Nastavak na B92...

Tri sela na Staroj planini bez struje

Izvor: Glas javnosti, 09.Jan.2012, 07:17

PIROT - Meštani tri sela na Staroj planini kod Zavojskog jezera u opštini Pirot zbog nevremena i visokih snežnih nanosa koji su pokidali mrežu i dalje su bez struje, rečeno je jutros u dežurnoj službi pirotske Elektrodistribucije...Žitelji sela u gornjem Visoku na Staroj planini juče kasno po...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.