Piroćanci uskoro dobijaju zatvoreni bazen

Izvor: juGmedia, 31.Jul.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piroćanci uskoro dobijaju zatvoreni bazen

PIROT – Probno punjenje zatvorenog bazena u Pirotu, koje je u toku, je pokazalo da je ovaj kapitalni objekat spreman da primi prve kupače.

Oblizeći završne radove na bazenu, predsednik Opštine Pirot Vladan Vasić je rekao da će bazen biti spreman za otvaranje za oko mesec dana, a da će tokom jeseni i zime Piroćanci, ali i gradjani zi celog okruga moći da koriste zatvoreni bazen.

Formirana je i tehnička komisija u opštini za prijem ovog objekta i izdavanje upotrebne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dozvole. Prema rečima direktora Direkcije za izgradnju Branislava Kostića, ostalo je još malo poslova u gradjevinskom delu za koje je već dopremljen sav materijal i neophodna oprema.

Vrednost izgradnje bazena je 480.miliona dinara, a njegova izgradnja je finasirana sredstvima Vlade Srbije i lokalne samouprave.

(kraj) paz

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.