Piroćanci bez 2 najbolja igrača počinju pripreme

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jan.2020, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piroćanci bez 2 najbolja igrača počinju pripreme

Fudbaleri Radničkog iz Pirota pripeme za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije počeće u sredu, 15. januara, a jedan deo priprema obaviće u Bugarskoj. U zimskom prelaznom roku, Piroćanci će ostati bez najboljih igrača Pobulića i Spasića, ali trener Dejan Čelar uverava da će adekvatne zamene biti dovedene i najavljuje dobre igre i u nastavku sezone koja se nastavlja 29. feburara protiv Grafičara u Pirotu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

NOVI PAZAR: Prozivka u nedelju u 13.00

Izvor: SandzakPress.net, 10.Jan.2020

Fudbaleri Novog Pazara počeće 12. januara pripreme za prolećnu polusezonu u Prvoj ligi Srbije, a od igrača koji su i jesenas bili u pogonu za sada je novi klub pronašao jedino napadač Aleksandar Milić, koji se vratio u grčki Aspropirjos. “Okosnicu ekipe smo sačuvali. Verujem da ćemo se do...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.