Piroćanac uhapšen zbog nasilja u porodici

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piroćanac uhapšen zbog nasilja u porodici

U više odvojenih akcija policije, u saradnji sa tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapšena je 41 osoba zbog sumnje da je izvršila krivično delo protiv polne slobode i protiv braka i porodice. Među uhapšenima je i jedan muškarac iz Pirota.

Kako su saopštili iz Ministarstva unutrašnjih poslova, u Pirotu je uhapšen 50-godišnji muškarac.

Sumnja se da je on nevenčanoj supruzi naneo teške telesne povrede drvenim štapom - navode iz MUP-a.

Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koji su uhapšeni prethodnih nekoliko dana terete se da su izvršili krivična dela obljuba nad detetom, nedozvoljene polne radnje, nasilje u porodici, polno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, navode u policiji.

Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku dok su 2 osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama zbog ovih krivičnih dela.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.