Piroćanac bivšoj i njenom ocu pretio ubistvom

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2022, 18:05

Piroćanac bivšoj i njenom ocu pretio ubistvom

65-godišnji D. P. iz okoline Pirota uhapšen je zbog sumnje da je pretio svojoj bivšoj partnerki i njenom ocu da će najpre ubiti njih, a potom iz sebe. Zbog toga mu je, kako saopštavaju iz policije, određeno zadržavanje.

Sumnja se da je muškarac izvršio krivično delo ugožavanje sigurnosti i on je uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom tužilaštvu u Pirotu.

Sudija Osnovnog suda u Pirotu odredio mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U PIROTU: Došao kod bivše partnerke, pa pretio ubistvom njoj i njenom ocu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022

Operativci pirotske Policijske uprave uhapsili su muškarca (65) iz ovog grada, zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti...Krivična prijava sa kojom je predat Osnovnom tužilaštvu ga tereti da je pretio svojoj bivšoj, vanbračnoj partnerki i njenom ocu, da će ih ubiti,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.