Petnaesti protest nezadovoljnih Kuršumličana

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petnaesti protest nezadovoljnih Kuršumličana

I ovog četvrtka, 4. aprila ulicama grada prošetaće nezadovoljni građani Kuršumlije. Okupljanje najavljuju za 19 sati, a na protestima će govoriti lider Levice Srbije Borko Stefanović i Milan Veruović, nekadašnji telohranitelj ubijenog premijera Zorana Đinđića.

Organizatori protesta “1 od 5 miliona” pozivaju građane da im se pridruže u što većem broju kako bi aktuelnoj vlasti, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, uputili još jednom poruku da “njihovo vreme polako >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ističe”.

Sa skupa će još jednom uputiti poziv na veliki protest koji će se u Beogradu održati 13. aprila.

Nakon okupljanja i obraćanja gostujućih govornika, građani će prošetati ulicama grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlije, Vranjanci i Leskovčani ne odustaju od protestnih šetnji

Izvor: JužneVesti.com, 05.Apr.2019, 10:18

I ovog petka, 5. aprila, građani nezadovoljni vladajućim sistemom prošetaće ulicama gradova sa juga Srbije. Protesti pod parolom "1 od 5 miliona" održaće se u Nišu, Vranju i Leskovcu...Protestno okupljanje u Nišu počeće u 18 sati na Trgu kralja Milana, a prema najavama Pokreta mladih “Za...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.