Izvor: JUGpress.com, 28.Jan.2023, 21:07

Pet miliona za radove u Domu kulture u Lebanu

LEBANE

U Domu kulture “Radan” , koji je osnovan 1979. Godine, u toku su radovi na objektu, koje finansira Ministarstvo kulture i informisanja i Opština Lebane.

Direktorka Doma kulture Ivana Krstić kaže za JUGpress da se trenutno radi na zameni portala na objektu Doma kulture.

“Vrednost ovih radova je pet miliona, a finansira ih  Ministarstvo kulture i informisanja i opština Lebane. U toku je i izgradnja rampe za invalide, renoviranje toaleta, koje finansira >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Opština Lebane”, rekla je Krstić I dodala da će se vrednost tih radova znati tek nakon njihovog završetka.

Po njenim rečima, u 2023.godini planirani su radovi na adaptaciji galerijskog dela u delu rasvete i opreme kao I adaptacija i sanacija sale za balet i nabavka opreme.

U okviru projekta “Kultura u centru” planirano je uređenje atrijuma i letnje bašte.

Planirani su I radovi na rekonstrukciji I adaptaciji krova Doma kulture “Radan”.

Ova ustanova predstavlja centar kulturnih dešavanja na teritoriji opštine Lebane .

Jovana Stošić

4

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.