Penzionerske kartice i za korisnike u Pirotskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2018, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzionerske kartice i za korisnike u Pirotskom okrugu

Penzioneri koji žive u Pirotu, Babušnici, Dimitrovgradu i Beloj Palanci moći če da preuzmu svoje penzionerske kartice u filijalama PIO fonda od danas. Za preuzimanje kartice potrebna je lična karta ili pasoš.

Penzioneri sa prebivalištem u Pirotu, kažu u PIO fondu, preuzimaće svoje penzionerske kartice u svojoj filijali u Ulici Srpskih vladara 94, u kancelariji broj 6.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument, lična karta ili pasoš da bi preuzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine - kažu u PIO fondu.

Korisnici u Babušnici mogu da preuzmu kartice u svojoj filijali u Ulici Saše Ivkovića 22.

Belopalančani će svoje kartice moći da preuzmu u filijali u Ulici Srpskih vladara bb, dok će penzioneri sa prebivalištem u Dimitrovgradu svoje penzionerske kartice preuzimati ponedeljkom, utorkom i sredom, od 8 do 15 časova, u ispostavi PIO fonda u Balkanskoj ulici bb.

Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu, dodaju u PIO fondu, trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Podsetimo, penzionerima u Pčinjskom, Nišavskom, Topličkom i Jablaničkom okrugu već su stigle penzionerske kartice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.