Izvor: JUGpress.com, 27.Mar.2020, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pčelari doniraju med u Vranju

VRANJE

Izvršni odbor Saveza pčelarskih organizacija Srbije pozvao je sve pčelarske organizacije članice SPOS da doniraju određene količine meda lokalnim samoupravama za najugroženije slojeve stanovništva.

Ovu inicijativu je podržalo društvo pčelara „Matica“ iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranja, čiji su članovi prikupili 95kg meda, u pakovanjima od po 1kg.

Lokalna samouprava preuzela je obavezu dostave meda i pčelinjih proizvoda, koji će biti isporučeni najstarijim sugrađanima, a akcija prikupljanja meda biće nastavljena i tokom vikenda.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.