Pas odveo potragu do tela poštonoše

Izvor: juGmedia, 05.Nov.2012, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas odveo potragu do tela poštonoše

BOSILEGRAD – Beživotno telo bosilegradskog poštara Ganče Goševa (53), koji je nestao 28. oktobra, pronađeno je u nedelju ujutru na teritoriji Bugarske uz pomoć lovačkog psa, s kojim je krenuo u lov, potvrđeno je danas Jugmedii u lokalnoj samoupravi.

Prema navodima predsednika opštine Bosilegrad Vladimira Zaharijeva, telo nesrećnog poštara iz sela Rajčilovci pronađeno je pet kilometara u dubini bugarske teritorije.

„Pre dva dana je pronađen Gošev lovački pas. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Potraga sa bugarske strane mu je ugradila čip i potom je praćen. Odveo ih je do telo vlasnika“, kazao je Zaharijev.

Dodao je da na telu poštara nisu bili vidljivi tragovi nasilja, a da će se uzrok smrti utvrditi posle odbukcije.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.