Parkiranje po minutu uz start-stop aplikaciju

Izvor: JUGpress.com, 25.Nov.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkiranje po minutu uz start-stop aplikaciju

NIŠ

Vozači će od 1. decambra parkiranje u Nišu moći da plaćaju po minutima, rekli su danas nadležni u Parking servisu.

Od nedavno je instalirana aprikacija koja to omogućava.

“ Da bi vozači mogli da koriste aplikaciju, moraju da zaključe ugovor o korišćenju START-STOP aplikacije sa JKP „Parking servis“ u poslovnici Korisničkog servisa, i da poseduju moderne telefone i internet. Pri tome, ne ukida se ni dosadašnja usluga plaćanja parkinga na sat >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i na dan”, rekao je direktor Parking servisa Marko Janković.

Cena usluge parkiranja nije promenjena dnevna iznosi od 370 do 500 dinara a na sat od 50 do 150 dinara. U Nišu za parkiranje postoji ekstra, crvena i zelena zona a cena zavisi od zone za parkiranje.

“Pravo potpisivanja ugovora imaju domaća fizička i pravna lica sa prebivalištem na teritoriji grada, sa vozilom u vlasništvu, pod uslovom da nemaju dugovanja prema preduzeću na ime izdatih naloga za plaćanje dnevnih parking karata”, dodao je Janković.

Za potpisivanje ugovora fizička lica dostavljaju na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu, a pravno lice dokaz o registrovanom sedištu firme na teritoriji grada, kao i da isto nije u postupku stečaja, likvidacije ili restruktuiranja i da ima vozilo u vlasništvu ili da je korisnik vozila upisan u saobraćajnu dozvolu.

Prilikom potpisivanja ugovora, korisniku se dodeljuje korisničko ime i lozinka, koju je korisnik obavezan da promeni odmah posle prvog pristupa.

Račun za korišćenje start-stop usluge u Nišu dostavljaće se korisnicima do 10. u mesecu putem elektronske pošte ili na kućnu adresu.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.