Paketići za decu iz hraniteljskih porodica

Izvor: juGmedia, 30.Dec.2014, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paketići za decu iz hraniteljskih porodica

NIŠ – Opština Medijana obradovala je danas novogodišnjim paketićima decu iz hraniteljskih porodica i decu iz udruženja „9. jugovića“.

Pedsednik opštine Medijana Zoran Stojanović mališanima je uručio paketiće u Dečijem kulturnom centru, gde su oni mogli i da pogledaju predstavu „Nestašni mrazići“.

Opština Medijana danas je takođe obradovala i najsiromašnije svoje žitelje poklanjajući im vaučere za kupovinu robe u vrednosti od 1.500 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Povodom novogodišnjih praznika Gradska opština Medijana darivala je prošle nedelje Sulimana Sakirovskog, ratnog vojnog invalida koji je pronašao torbu sa 3.500 evra i vratio je vlasniku.

Kardiovaskularna hirurgija i niško odeljenje saobraćajne policije dobili su od opštine Medijana nove računare, a đaci Umetničke škole materijal za crtanje.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.