Otvoren Osmi sajam automobila u Nišu

Izvor: JUGpress.com, 07.Okt.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Osmi sajam automobila u Nišu

NIŠ

Danas je u hali Čair u Nišu  otvorena najveća privredno-turistička manifestacija u južnom delu Srbije “Auto Moto Fest Niš 2017.” . Ovo je  osmi po redu Sajam automobila u organizaciji Siti marketinga.

Sajam je svečano otvorio predsednik Skupštine Grada Niša – Rade Rajković, u prisustvu brojnih zvanica i ljubitelja automobila. On je naglasio da je ovakav Sajam potreban Nišu, jer ovaj, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << već tradicionalni Sajam, postaje jedan od brednova grada, čiji se značaj direktno prenosi na turizam i privredu. To je bitan faktor da grad Niš postane centar regiona, na čemu gradska vlast konstantno radi.

Prisutnima se obratio i glavni organizator, direktor Siti marketinga – Oliver Paunović koji  je najavio je da će se u Nišu predstaviti više od 15 auto-brendova, dvotočkaši na struju, proizvodjači teretnih vozila, guma i prateće opreme.  “ Svetsku sajamsku premijeru ima restilzovan Peugeot 3028, a pažnju svakako izazivaju srpske premijere kao što su terenac Mazda CX4, Fiat 500L restilizovan, Tojota C-HR, CitroenC3, Škoda Rapid , Ford Fiesta, Nissan Qashai, i najprodavaniji dvosed u svetu Mazda MX$”, rekao je Oliver Paunović, direktor City Marketing Centra. On je dodao da je ovakav sajam potreban gradiu I da se nada da će nastaviti da funkcioniše I narednih godina.

Sajam  će trajati do nedelje, 08. Oktobra a očekuje se da u toku tri dana halu Čair poseti preko 20.000 ljudi.

Na sajmu se očekuje jedna  svetska i evropske premijere  I nekoliko domaćih u oblasti auto industrije, što dokazuje da grad Niš postaje prepoznatljiv i u ovoj sferi.

Vrata Sajma otvorena su od 10 do 20 sati a cena ulaznice je 200 dinara.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.