Optužni predlog protiv vozača šlepera iz Austrije

Izvor: juGmedia, 22.Sep.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužni predlog protiv vozača šlepera iz Austrije

NIŠ/LESKOVAC – Osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužni predlog protiv vozača šlepera Valtera Šonbergera (60) iz Austrije zbog sumnje da je 2.avgusta na auto-putu Beograd-Niš izazvao udes u kome je poginuo Nedeljko Đukić (21).

U tom udesu, teško je povređen brat nastradalog Neven Đukić (19) .

Tužilaštvo traži da se autsrijskom državljaninu izrekne kazna od najmanje dve i po godine zatvora kao >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i zabrana upravljanja vozilom „C“ kategorije u trajanju od tri meseca.

Šonbergeru se stavlja na teret da je kamionom marke „Reno“ sa prikolicom, krećući se iz pravca Niša ka Beogradu, na naplatnoj rampi „Nais“, probio zaštitnu bankinu i prešao u kolovoznu traku namenjenu za saobraćaj vozila iz suprotnog smera.

Tu je naleteo direktno „audi A6“, kojim je upravljao Neven Đukić, a koji je upravo prošao naplatnu rampu. Nedeljko Đukić je u automobilu bio suvozač i zadobio je povrede opasne po život, od kojih je 11.avgusta umro.

Braća su se iz Austrije, kako je naš list pisao, gde žive sa porodicom, uputila na svadbu kod rođaka u Leskovac kada ih je udario šleper na naplatnoj rampi kod motela “Nais”.

(Kraj)BLIC

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Sramna kazna za kamiondžiju koji je usmrtio mladića

Izvor: Autoportal.rs, 22.Sep.2015

Vozač kamiona iz Austrije koji je drugog avgusta izazvao nesreću u kojoj je nastradao jedan mladić a drugi teško povređen mogao bi da prođe olako, sa minimalnom zatvorskom kaznom...Drugog avgusta na autoputu Beograd-Niš, kod naplatne rampe "Nais", došlo je do saobraćajne nesreće kada je austrijski...

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.