Onlajn provera da li su gotove analize u “Higijenskom”

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Onlajn provera da li su gotove analize u “Higijenskom”

Sve više Nišlija poslednjih meseci koristi mogućnost da na sajtu Instituta za javno zdravlje proveri da li su gotovi rezultati analiza na koje čekaju.

Građani to mogu učiniti tako što će u prozor koji se pojavi na početnoj strani sajta Instituta ukucati svoj matični broj (JMBG) i datum kada su, recimo, dali krv na analizu.

Pošto se na neke mikrobiološke analize čeka više dana i nedelja, ova opcija, kako kaže v.d. direktor Instituta Branislav Tiodorović, naišla je na dobre reakcije jer sada građani ne moraju da idu do šaltera da bi saznali da su njihove analize završene ili ne.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.