Olakšice za ugrožene prilikom plaćanja komunalija

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Mar.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olakšice za ugrožene prilikom plaćanja komunalija

Za najugroženije Piroćance javna preduzeća omogućila su umanjenja računa za komunalije, a JP “Vodovod i kanalizacija” ugroženima daje 50 posto popusta na račune za vodu i kanalizaciju.

Upravni odbor “Komunalca” doneo je odluku da se korisnici socijalne pomoći oslobađaju plaćanja usluga ovog preduzeća a u prva tri meseca više od 400 Piroćanaca je iskoristilo ovu mogućnost.

-Što se tiče Vodovoda, za one koji su socijalno ugroženi, umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << 56  dinara, oni plaćaju više nego upola manji račun, odnosno 26 dinara po kubnom metru utrošene vode-kaže direktor Vodovoda i kanalizacije Zoran Nikolić.

Direktor Komunalca Boban Tolić kaže da svim korisnicima Narodne kuhinje i socijalne pomoći a koji dostave potvrdu da su korisnici ovih vidova pomoći, iznošenje smeća se ne naplaćuje.

Izvor: Pirotske Vesti

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.