Odloženo otvaranje bazena u Pirotu, novi datum 18. jun

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jun.2023, 04:44

Odloženo otvaranje bazena u Pirotu, novi datum 18. jun

Svečano otvaranje otvorenog kupališnog kompleksa "Senjak" u Pirotu odlaže se pa će se, umesto 10. juna, održati u nedelju, 18. juna.

Iz Grada Pirota ne objašnjavaju koji su razlogi za odlaganje, a grupa Piloti koja će svirati na otvaranju objavila je na svojim društvenim mrežama da se njihovo gostovanje u Pirotu odlaže zbog najavljenih padavina.

Podsetimo, određene su i cene karata - đačke, studentske i penzionerske karte koštaće 150 dinara, karta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za odrasle 200, dok će mesečna karta koštati 3.000 dinara.

Za decu do 7 godina u pratnji odrasle osobe ulaz će biti besplatan, kao i za osobe sa invaliditetom, ratne vojne invalide, trudnice i pripadnike DVJ-a.

Otvoreni bazeni nalaze se na prostoru između Gradskog stadiona, keja na Nišavi i postojećeg zatvorenog bazena i sastoje se od jednog velikog bazena i jednog manjeg namenjenog deci, a na oko dva hektara nalaze se i ugostiteljski objekat, razni tereni, trim staza, staza za bicikliste i drugi sadržaji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.