Obijene prostorije SDS u Prokuplju

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Okt.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijene prostorije SDS u Prokuplju

Stranačke prostorije Socijaldemokratske stranke su obijene, a nepoznati počinioci su odneli računar i štampač, saopšteno je danas iz te stranke.

Do obijanja prostorija je došlo u noći između 14. i 15. oktobra, a  lokalni predstavnici SDS zatražili su od nadležnih da što pre nađu i kazne počinioce.

Predsednik Opštinskog odbora SDS Dragan Lekić kaže da su odeti računa i štampačdok je druga vredna oprema ostala netaknuta", navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
"Smatramo da su počinioci unapred znali šta treba da odnesu iz prostorija, jer su se na računaru nalazile informacije bitne za funkcionisanje SDS-a u Prokuplju", izjavio je on.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.