Novi kiks Piroćanaca, Dubočica na korak od Prve lige

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2023, 10:12

Novi kiks Piroćanaca, Dubočica na korak od Prve lige

Pobedom nad Radničkim u Svilajncu i remijem pirotskog Radničkog i Pčinje, fudbaleri Dubočice stigli su nadomak ulaska u Prvu ligu pošto na dva kola do kraja Srpske lige imaju čak pet bodova više od ekipe iz Pirota.

Nakon prošlonedeljnog poraza u Popovcu, Piroćanci nisu uspeli da na domaćem terenu slome otpor Pčinje iz Trgovišta, a utakmica je završena rezultatom 0:0. To su iskoristili fudbaleri Dubočice koji su bili sigurni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Svilajncu i sa 2:0 savldali Radnički pa će im u poslednja dva kola jedna pobeda obezbediti ulazak u viši rang.

Do veoma važne pobede u trci za opstanak u trećem rangu stigli su fudbaleri Vlasine koji su na ”Rosulji” sa 2:1 bili bolji od SFS Borca. Meč Topličanina i popovačke Budućnosti završene je nerešeno (1:1), dok su poraze pretrpeli Car Konstantin od Timočanina (3:1) i Brzi Brod na gostovanju od Jedinstva u Paraćinu (3:0).

U narednom kolu Dubočica će ugostiti Vlasinu, Piroćanci će na megdan Topličaninu u Prokuplju, dok će u Popovcu gostovati Jagodina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.