Novčane kazne za one koji ometaju rad Skupštine

Izvor: juGmedia, 26.Nov.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčane kazne za one koji ometaju rad Skupštine

BELA PALANKA – Odbornici su usvojili izmene Poslovnika kojim je predviđeno izricanje novčanih kazni za sve koji učestvuju u radu skupštine a ometaju rad i ukoliko predsednik skupštine izrekne opomenu, oduzme reč ili odredi meru udaljenja sa sednice.

Ova tačka dnevnog reda izazvala je dosta diskusije. Odluku o novčanoj kazni odbornika donosi Komisija za administrativna pitanja na zahtev predsednika skupštine.

Predlagači izmena Poslovnika su odbornici vladajuće koalicije >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koji smatraju da prethodni poslovnik, koji nije menjan od sredine 2012. godine ima puno nedostataka, odnosno ne reguliše sve pojedinosti u radu skupštine

Na sednici su odbornici su usvojili Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu opštine Bela Palanka za prvih 9 meseci ove godine. Tokom ovog perioda budžet je pretrpeo izmene i dopune dva puta a sada i treći put.

Na dnevnom redu sednice bile su i rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnog odbora PU „Dragica Lalović“, Centra za kulturu Bela Palanka, Nadzornog odbora Doma zdravlja kao članova Školskog odbora srednje škole Niketa Remezijanski..

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.