Nova stranka traži besplatan prevoz za srednjoškolce

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2014, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka traži besplatan prevoz za srednjoškolce

NIŠ – Gradski odbor Nove stranke započeo je sa sakupljanjem potpisa podrške „Peticiji za besplatan prevoz učenika srednjih škola sa teritorije grada Niša“.

Na teritoriji Niša, obrazuje se oko oko sedam hiljada srednjoškolaca i najveći broj njih do svojih škola putuje javnim prevozom. Cena mesečne karte za prevoz porodicama predstavlja sve veću i nedostižniju stavku u kućnom budžetu.

Gradski odbor u Nišu pokreće ovu peticiju zato što smatra da deca ne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << treba da odustaju od srednjeg obrazovanja zato što im je škola suvise daleko od kuće ili zato što roditelji nisu u stanju da plate mesečnu kartu za prevoz.

Potpisi će se prikupljati svakog dana, u periodu od 17h do 20h, na sledećim lokacijama:

1.TPC Kalča (Obrenovićeva bb)

2.Ugao ulica Kolo srpskih sestara i Trga kralja Milana

3.Park Svetog Save (kod sata)

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.